moja e-książka kucharska
piątek, 28 grudnia 2012
szyszki
2 paczki ryżu prażonego
1/4 kostki masła
1/2kg cukierków krówek
2 łyżki kakao ciemnego
Rozpuścić masło z krówkami, dodać kakao. ryż- wszystko wymieszać, aż cały ryz będzie w karmelu. Formować z otrzymanej masy szyszki .
2 komentarze:
Ola
28 grudnia 2012 10:07
szyszki! jeny pamiętam ten smak :D
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Iwona
30 czerwca 2013 00:43
uwielbiam ;p
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
szyszki! jeny pamiętam ten smak :D
OdpowiedzUsuńuwielbiam ;p
OdpowiedzUsuń